Restylane virker vildt godt

26. oktober 2019 By Eskild Strudsberg

Restylane virker vildt godt

Hold da op. Jeg er rent ud sagt imponeret over min tante. Hun er virkeligt med på noderne, som man siger. Hun har i årevis set træt og gammel ud. Men her forleden, da jeg så hende til den årlige familiefest, så hun frisk og energisk ud. Ja, virkelig. Hun har fået et nyt liv, siger hun. Hun har nemlig fået kosmetiske behandlinger med botox og fillers, fortalte hun.

Lang historie

Det havde jeg godt nok ikke troet om hende. Hun har altid stået for mig som sådan den der lidt kedelige type, der siger, at naturens gang er den, det er. Bum. Ikke mere om det. Ikke noget med at bruge makeup og gøre noget ud af sig selv. Og så dukker hun op til fest med makeup, ser godt ud og er glad og fyldt med gode historier om sit liv i Indien for 30 år siden. Hovsa, måske har jeg aldrig lært hende at kende før nu? En spændende dame at tale med. Fortalte mig mange spændende ting om livet i Indien, men indrømmede, at det er et land, som sætter én på prøve. Mange af deres traditioner og måder at håndtere livet på er virkeligt så forskellige fra vores kultur, at vi nærmest ikke forstår deres.
Jeg spurgte hende om de behandlinger, hun har fået. Hun fortalte gerne om dem.

Er det Botox?

Det første spørgsmål, jeg havde til hende, var, om det havde gjort ondt? Lidt fortalte hun. Men det er så små smerter, at det kan man sagtens overleve. Hun fortalte mig, at hun har fået en filler ved læberne, så de er lidt mere spændstige, og at hun har fået botox i panden, så rynkerne ikke længere virker så dybe. I kombination med en filler mellem øjenbrynene, hvor de to bekymringsrynker findes, ser hun nu meget yngre og friskere ud. Samtidigt har hun fået Restylane behandling ved kindbenene, så hendes ansigt ikke længere virker så firkantet.

Selvtilliden er tilbage

Hun fortalte mig, at hun har fået 2 behandlinger. En for lige knapt et år siden og så en til for 3 måneder siden. Hun kunne mærke lige efter den første behandling, at hun blev gladere for sig selv og begyndte at få sin selvtillid tilbage. Den havde hun ligesom fuldkommen mistet, efter at hendes mand gik bort. Det havde taget hårdt på hende, da han fik et hjertestop for godt 3 år siden.
Men nu har hun det meget bedre og synes selv, at hun kan vende tilbage til et sjovere liv.

Jeg spurgte hende om, hvornår hun besluttede sig for at få de kosmetiske behandlinger. Det er jo en stor beslutning og sikkert, også rimeligt kostbart.
Hun forklarede mig, at hun havde besluttet sig for at gøre noget lige efter vores familiefest sidste år. Hun havde kedet sig bravt til den. Hun vidste på det tidspunkt, at var kedelig at se på og følte ikke, at hun havde nogen motivation til at deltage i festen. Hun var kommet nærmest af pligt. Men en samtale med hendes søster, min mor, havde skubbet til hende. Hun havde derfor kontaktet speciallægen, som har behandlet hende, i ugen lige efter den fest.

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *