Sjov med postkasse stickers

10. september 2019 By Admin

Sjov med postkasse stickers

Ny postkasse? Pynt den med postkasse stickers i høj kvalitet og figurer. Vælg fx mellem følgende varianter:

  • Navneskilt
  • Sjove figurer
  • Husnummer

Gør din postkasse mere personlig ved at udvælge det der passer bedst til dig og din postkasse. Vælg mellem forskellige skrifttyper, farver, størrelser og design.

Gør det nemmere for posten og avisuddeleren

Når der er fornavn, efternavn og husnummer på din postkasse gør du dagens arbejde lettere for dem der kommer noget deri – det vil sige posten og avisuddeleren. Hvis du bor ude på landet, er det ikke altid, nemt for posten at finde husnummeret. Derved kan der engang imellem ske fejl og posten kan blive udleveret forkert til en af jeres naboer. Som regel er det ikke en katastrofe at det sker, men sker det ofte bliver det irriterende i længden.

Hvis i har flere forskellige efternavne i jeres husstand er det muligt at få alle efternavne på så det stadig ser pænt, enkelt og elegant ud.

Sættes på postkassen hurtigt og nemt

Postkasse stickers er som regel lavet på printet folie, så det er meget enkelt at klistre de nye mærkater på jeres postkasse:

  • Rengør din postkasse med svamp, varmt vand og sæbe.
  • Tag din postkasse sticker derhen hvor du vil have den til at sidde
  • Start i øverste venstre hjørne med at tage lidt folien af adgangen
  • Sørg for at der ikke kommer luftbobler under – brug en form for en skraber
  • Fortsæt med et lille stykke mere, igen sørg for der ikke kommer luftbobler under.
  • Tag overførselsfolien af

Postkasse stickers er nemt og billigt

Ved at anvende postkasse stickers på din postkasse er det en billig måde at gøre postens arbejde nemmere, men også at pynte din egen postkasse for at gøre den unik og matche jeres husstand. Du er også mere sikker på at din post havner det rigtige sted. Skulle der komme flere navne på hustanden igennem tiden, kan det sagtens lade sig gøre at få tilføjet flere navne. Dette er hverken besværligt eller uoverskueligt.

Vidste du at…

Med en postkasse sticker kan du få skrevet ”ingen reklamer tak”. Dette kan kombineres på en fin og elegant måde så både dit fornavn, efternavn, husnummer og ingen reklamer tak kommer til at se pænt og elegant ud. Husk ved ”ingen reklamer tak” er det vigtigt du får afmeldt dine reklamer. Hvis skiltet ikke er godkendt med ”ingen reklamer tak” hos avis og reklamebuddet, er det ikke et gældende skilt. Dermed bliver der ved med at dukke reklamer op i din postkasse. Disse ”ingen reklamer tak” skilte laves i mange forskellige farver efter postkassernes standardmål.

Ved at søge efter postkasse stickers hos online webshops, så finder du nemt et stort udvalg og forskellige designs. Der er noget for enhver smag og mulighederne er mange. Er i en hel familie, er det måske sjovt at have stickers med en familie på. Er i et kærestepar er det måske den mere enkle og stilrene stickers der passer bedst til jer.

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *