Personalegoder

23. marts 2022 By Admin

Personalegoder

Når det gælder personalegoder, kan det være svært at vælge den eller de rette. For hvad sætter medarbejderne mest pris på? Herunder kan du se vores idéer til personalegoder:

Fleksible arbejdstider

At tilbyde sine ansatte at møde ind tidligt eller sent, så længe de får deres arbejde gjort, kan være en god måde at vise, at du har tillid til dem og respekterer deres tid.

Pensionsopsparingsplan

En pensionsopsparing er en god måde at hjælpe medarbejderne med at spare op til deres fremtid. Desuden kan en udvidelse af denne være, at du som virksomhed tilbyder et partnerskab og dermed en andel af virksomhede til de ansatte, som gør et godt stykke arbejde til daglig, de mest loyale eller lignende. Således bliver de en del af virksomheden og dermed mere investeret i den.

Sundhedsforsikring

Sygesikring er en must-have for enhver virksomhed, og det er noget, som medarbejderne sætter stor pris på. I Danmark er mange sundhedsydelser gratis, men sådan noget som tandlæge og specielle operationer er ikke gratis.

Betalte feriedage

Hvem vil ikke have betalte feriedage? At give medarbejderne betalt ferie er endnu en måde, hvorpå du kan vise, at du sætter pris på deres hårde arbejde.

Børnepasning

Børnepasning kan være dyrt, så at tilbyde at hjælpe medarbejderne med deres udgifter til børnepasning viser, at du bekymrer dig om dem og deres familier.

Sundhedsordning

Der findes et væld af sundhedsordninger, som du som virksomhed kan skrive dig op til – alt fra fysioterapi til massage. Dine medarbejdere vil indse, at du værdsætter dem ved at tilbyde dem sådan en form for personalegode.

Eget fitnesscenter

Der er 100% en stor andel af dine medarbejdere, som dyrker fitness. Så hvorfor ikke gøre det nemt og overkommeligt for dem ved at tilbyde dem et fitnesscenter i virksomheden? Det styrker også fællesskabet.

Firmabil

En firmabil er en god måde at hjælpe medarbejderne med deres pendling, og det er også en god frynsegode.

Psykolog/coach

De såkaldte “sundhedsdage” bliver mere og mere populære, og det er der en god grund til. At give medarbejderne mulighed for at tale med en psykolog eller spare med en coach viser, at du er interesseret i deres velbefindende.

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *